Primàries Barcelona condemna la impunitat de les agressions als manifestants del tall Meridiana

Equip Primàries Barcelona

Última modificación: %1$s a las %2$s

Arran de l’intent d’atropellament de dilluns i l’agressió feixista d’ahir dimarts, l’executiva de Primàries Barcelona condemna els atacs que han rebut els manifestants que s’apleguen cada dia al tall de la Meridiana per reclamar la defensa de drets civils, la democràcia i la independència de Catalunya.

La portaveu de Primàries Barcelona, Anna Arqué, ha corresponsabilitzat les institucions autonòmiques degut a la seva passivitat davant les agressions a independentistes: “Som testimonis i víctimes de la impunitat del sistema polític actual, la patim quan es desobeeix el nostre vot a favor de la independència per part de les institucions Catalanes, i se li suma la impunitat de les agressions que sistemàticament patim al carrer a l’hora d’expressar-nos a favor de la llibertat.”

“Aquest menyspreu i desprotecció està creant un sentiment d’impotència popular de la que en són responsables els polítics que no han assumit el mandat polític de fer efectiva la república catalana independent“, ha sentenciat Arqué.